Finalitats

Més de 40 anys d'experiència.

Des de la fundació de l’empresa l’any 1977, Miguel Carpintero ha anat desenvolupant el seu objectiu d’ocupar un paper important en la construcció , creant una empresa de qualitat, imatge,prestigi i expansió.
Amb una estructura senzilla, dinàmica i propera, oferim solucions integrals al client en lesdiferents àrees d’activitats, EDIFICACIONS, INDUSTRIAL, REFORMES i MANTENIMENTS, destinades tant a particulars com a empreses.
Projecta, planifica, dirigeix i executa de forma eficient i sostenible totes les àrees d’activitats, procurant d’obtenir en tots els seus projectes el millor rendiment de l’espai i recursos disponibles, rendibilitzant al màxim la inversió realitzada.
Compta amb personal altament qualificat i d’una extensa relació de col·laboradors especialitzats en l’execució d’obres des del principi fins al final, coordinant oficis i materials.

I sempre, amb la qualitat, eficàcia i formalitat en el compliment dels nostres terminis d’execució com a principal carta de presentació.


Compromisos

We’re here to help, we’ve written examples of copy for over 40 industries for you to use at concept phase of your projects to bring a little life and realism to your designs and help you think about who and what you are designing for. We want clients and creatives to think about their graphic design.